torstai 27. lokakuuta 2011

Ansa on viritetty

Kissamme raapii öisin ovenpieliä. Erityisesti ulko-ovea. Opin veljeltäni kikan, että kontahtimuovia kun laittaa tahmapuoli ylöspäin niin kissa oppii nopeasti olla menemättä ovelle. (Hänen tapauksessaan keittiötasolle)

Kokeilimme ensin, että pistämme nalletarraa ovenpieleen, mutta Veikko vain söi sitä. Seuraavaksi Laitoimme kontaktimuovia oven eteen lattialle, kuten oli neuvottu ja se toimi. Kerran yön aikana kuului kun kissa käveli muovilla ja sitten tuli hiljaista.

Aamulla en kouluun lähtiessä ottanut muovia pois, että avokas saisi nukkua rauhassa, kun kissa ei pääse ovelle. Mieheke meni herättyään suihkuun ilman, että poisti muovia. Ja tottakai silloin tulee muurahaismyrkyttäjä, joka astuu suoraan tahmeaan muoviin. Avokkaalla siinä kiva sitten selittää, että se on kissa- ansa.


2 kommenttia:

  1. Hihi, muurahaismyrkyttäjä tarramuovissa :D
    olipa muuten sellainen kikka että en ole aiemmin kuullutkaan... Mietin että pitäisikö testata myös omaan kissaan joka säännöllisesti herättää joka aamu viimeistään klo 7 kaapimalla ovea. Toisaalta se on parempi kuin herätyskello kun pitää herätä aamuisin ;) Se kun ei lopeta nappia painamalla.

    VastaaPoista
  2. Meillä kissan kuullessa herätyksen se juoksee äkkiä sänkyyn, että sen pitää saada aamupalaa. Sitten on pakko nousta.

    VastaaPoista