keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tapahtui viime jaksossa


Oma tietokoneeni ei jostain syystä tunnista valokuvia, kun yritän siirtää niitä koneelle. Piti laittaa kanssa asujan koneelle ja lähettää itselle, kun halusin niitä vähän muokata.

 Tavoistani poiketen vaihtelin tänään kaulakoruja. Musta hopeareunuksella on oikeasti kannellinen kello. Lahja miehekkeeltäni viime jouluna. Paidan rinnukseen kiinnitin aiempaan koruun sopivan kamee korun minkä kuviota ei kuvasta valitettavasti näykkään. Ostin korun useampi vuosi sitten pestoo markkinoilta. Niiden yläpuolella on viime jaksossa valmistamani emalikoru, joka tasapainottaa kahden aiemman naisellisuutta.


Emalikoru lähempää kuvattuna. Se on kaasunaamari. Tai kuten mieheke katsoi aluksi niin robotti. Alaosa on sen rintakehää ja ohut kohta kaulaa, jos hahmotatte. Mutta kaasunaamari (GP-5) oli alkuperäinen tarkoitus.


 Toinen emalointityöni oli rusetti rintakoru, jonka emalit sitten kärähtivät työn ollessa liian kauan uunissa, nyt se näyttää vähän nokkosperhoselta.

 Kolmas emalointityöni on niin kärsinyt, joten en siitä laita kuvaa, mutta siinä puolestaan kuva kahdesta hiotusta kivestä. Yllättävän mukavaa puuhaa tuo kivien hiominen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti