tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivitys

En ole taaskaan muistanut ottaa kuvia. Oikeastaan kamera ei oli ollut mukana.

Viimeinen lomapäivä meni sisustaessa ja katsomalla sinkkuelämää boxia, jonka ostin loman alussa. Aiemman postauksen tavaroiden vuoksi innostuin hieman pelaamaan rulettia kämpän tavaroilla ja vaihdoin muutaman huonekalun paikkaa. Nyt dvdt ei ole enää lattialla, vaan niillä on kirjahylly, jossa olleet lehdet ja muutama kirja sijoitettiin omiin paikkoihin. Lehdet on hienossa pinossa käyttämättömällä ruokalutuolilla ja käsityökirjat meni toiseen kirjahyllyyn muiden kirjojen kavereiksi. Nyt makuuhuoneessamme on nojatuoli johon voi heittää vaatteita ja päiväpeiton yön ajaksi. Ja muita järjestelyjä kuten Aku Ankat meni salkkuun, jonka sisällä olleet sarjakuva-albumit ja pokkarit pääsivät vanhaan jaffa laatikkoon.

Eilen koulussa kävin koulutusmessujen vuoksi kampaamopuolella, että siellä saatiin katsoa miten hiukseni voitaisiin laittaa. Ja samaa tapahtumaa varten sain valmistettua tänään korun, joka on hieman steampunk henkinen.

Sain juuri kuulla, että huomenna ei olekkaan koulua. Harmi, sillä olisin halunnut päästä jatkamaan maalausta. Meidän pitää yrittää kopioida haluamamme työ. Yritän parhaani Edgar Degasin Absintti nimisen työn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti