tiistai 18. lokakuuta 2011

Kummitteleva koulutaulu

Nyt ollaan Karjaalla. Kierrettiin muutama kirpputori. Ostin italialaiset hyväkuntoiset ruskeat herrainkengät eurolla. Ja meinasin ostaa vanhan koulutaulun missä on kymijoki Kotkan kohdilta. Mutta taulun kulma oli lähtenyt niin suurelta osalta etten ostanutkaan. Nyt se kuva tosin jäi hieman kummittelemaan. Voi olla, että huomenna ennen lähtöä tulee kierrettyä vielä kirpparin kautta...

Olen ostanut kahdellakummenelläviidellä eurolla aiemmin koulutaulun uudenmaan saaristosta, koska meheke on Uudeltamaalta löytynyt joten nyt olisi ollut kuva Kymenlaaksosta mistä itse olen lähtöisin. Hassua, että Uudenmaan kuva on ostettu Elimäeltä ja Kymenlaakson kuva olisi Karjaalta. Tämä rikkinäinen kuva olisi viisi euroa.


1 kommentti:

  1. Vitonen on aika edullinen hinta vaikka vähän rikkinäisestäkin koulutaulusta. Olen nähnyt niillä aika järkkyjä hintoja välillä. 25€ on aika normihinta mutta olenpa nähnyt 50€ taulujakin. Edelleen mua ketuttaa kun muutama vuosi sitten kuulin isältä että entinen ala-asteen kouluni oli heittänyt KAIKKI kymmenet koulutaulut kaatopaikalle!!! Oli niiiiiin vihainen!

    VastaaPoista