keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pyykkipäivän kakku

Maanantaista tuli pyykkipäivä. Meillä oli myöhäisin vuoro. Olimme ensimmäiset, jotka varasivat sen päivän vuoroja. Miksi siis ihminen, joka oli meitä ennen ei ollut ottanut pyykkejään pois kuivaushuoneesta, joka on pyykkivuoron varanneen käytössä? Ikävää ripustaa vaatteet ja lakanat ympäri asuntoa, kun ne ei ole yhtään kuivat. Kuivausrunpua en kutistamisen pelossa halua käyttää.

No kivempiin juttuihin. Veikko kissamme tykästyi pyykkikoriin.





Söimme myös tokmannilta ostetun halloween Helloween kakun.


4 kommenttia:

  1. Minä olisin tylysti kerännyt ne edellisen ihmisen pyykit kasalle ja ripustanut omani tilalle. Oma vikansa, mitäs jätti pyykit hakematta :D

    VastaaPoista
  2. Niin ja se kuivausrumpu, ei sen periaatteessa pitäisi kutistaa merkittävästi muita kuin korkeintaan villaisia vaatteita. Jos joku vaate on kutistuakseen niin se kutistuu jo pesun aikana. Jos nyt haluaa varmistaa asiaa niin pistää sen kuivauslämpötilan alhaisemmaksi niin että rumpu ei kuumenna vaatteita kamalasti.

    VastaaPoista
  3. Meinasin ensin heittää ne pyykit kesken pois, mutta sitten en olisi uskaltanut jättää omiani sinne. Jos niille tehtäisiin samoin. Voisin varmaan kokeilla sitä kuivausrumpuakin.:)

    VastaaPoista
  4. Niin no, ainahan siinä on se riski kun yhteisissä tiloissa vaatteita kuivataan/pestään jne. Mutta kyllä ne tilat on oltava käytettävissä niille jotka ne on varanneet. Tiedän kyllä tapauksia että joku on tyhjentänyt ihan pesukoneenkin jos on omalla vuorolla ollut siellä joku muu pesemässä.
    Toisaalta, jos haluaa olla kiltti, niin voihan sinne kuivaushuoneeseen jättää lapun että jos jatkossa kaikki ystävällisesti huolehtisi että tilat ovat tyhjät seuraavan ajan varanneen käyttöön :D

    VastaaPoista