lauantai 19. marraskuuta 2011

Ketutus

Nyt nörttipuoltani ketuttaa. Tietokoneeni prosessori on tarpeeksi hyvä joihinkin peleihin ja koulutöihin. Mutta se ei riitä Skyrimiin! Voisin itkeä!

Ei kannata ostaa peliä mitä joutuisi katsoa diaesityksenä, joten oma pelini jäi kaupan hyllylle.

Isoveljelläni on Skyrim ja olisin saanut kokeilla sitä hänen koneellaan, mutta jo hahmon teko oli tarpeeksi. Tiesin, että minun ei kannattaisi pelata, kun myöhemmin harmittaisi ettei voi jatkaa pitkään aikaan peliä.

Seurailin veljen pelaamista nähdäkseni miten hyvin peli oli tehty. Vitsit miten mahtavaa. Kerrankin kaikki eläimet ei vaan hyökkää kimppuun ilman syytä, maisema ja hahmot hyvin tehtyjä. Hahmon teko oli monipuolista kuin sims2 pelissä :). Tyhmää vain, että pcllä piti hahmon teossa säheltää nuolinäppäinten ja hiiren välillä valikossa.

Lisäksi luokkalaisellani on myös Skyrim ja kerroin, että tietokoneeni ei pyörättäisi sitä niin tämä sanoi Skyrimin olevan hyvä peli mikä kannattaa hankkia. Kettuili varmasti tahallaan...


Toinen ketutus on, että lapaseni ovat kadonneet. No voisin tehdä vaikka Varkauden tai kymenlaakson lapaset. Tai jos innostun niin molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti