tiistai 17. heinäkuuta 2012

PRKL! PRKL! PRKL!


Sunnuntaina tultiin Sotahuudosta, eli pohjoismaiden suurimmasta boffaus- ja taistelu tapahtumasta.

Tarkoituksenani oli kuvata, mutta ensimmäisenä iltana huomasin, että minun kamerani muistikortti oli jäänyt tietokoneeseen ja sehän oli sitten anoppilassa. Ja jo aiemmalla viikolla tajusin jättäneeni polvituet kotiin. Vaikka ne ei olisikaan minulle pakolliset niin en mielelläni ilman niitä juokse. Olin sitten  kotihengettärenä siivoamassa ja peittämässä pressulla  mökin pihalle jääneet bofferit, kun alkoi sataa. Ja uskokaa pois oli muuten sateinen viikonloppu. Vaikka kuvia sain vain muutaman kameran muistiin ja en boffannut niin minulla oli oikein mukava viikonloppu. Nukuin asuntoautossa pitkään, oleilin päivän mökissä, kävin katsomassa maisemia, siivoilin sieltä täältä, kävin kaupassa ja  juttelin niiden kanssa, jotka tulivat mökille. En viihdy isoissa ihmisjoukoissa. Ne jotenkin vaan ahdistavat minua, joten luultavasti näin olikin parempi, kuin se, että olisin ollut kokoajan porukan mukana.

Sunnuntaina siivosin erään ryhmäläiseni kanssa mökin lähtövalmiiksi. Vaikka tieto aikatauluista siivouksien ja mökiltä poistumisen kannalta olikin tullut möyhään, sillä joko tapahtuman järjestäjät tai paikan omistaja oli munannut tiedon annon näissä jutuissa. Jouduimme siis tilanteeseen missä tavarat ja autot piti mökin läheisyydeltä olla poissa tunnin sisällä, sillä siihen tuleekin uudet vuokralaiset. Ihmeen hyvinhän sitten kuistillinen tavaraa lähti liikkelle varmaan puolessa tunnissa taktiikalla "kenen tää on? No menee löytötavaroihin, Löytyyhän se treeneissä."

Sunnuntaina sain kuvattua vähäsen. Ja herrasmies örkki (Luultavasti örkki, en katsonut vaatteita niin tarkkaan) tarjoutui jakamaan sateenvarjonsa kanssani. Olen iloinen siitä, että miten paljon tämän harrastuksen piirissä on reilua porukkaa.





Kuvat eivät tee oikeutta sille osallistujamäärälle, joka paikalla oli. Ihmisiä oli kuitenkin noin 500. Pääsin mukaan rymäkuvaamme kiitos mukana olleelle kuvaajalle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti