tiistai 31. heinäkuuta 2012

picnic lattialla

Käytiin tänään uudessa asunnossamme ja täytyy sanoa, että vaikka se on vähän pienempi niin pidän siitä enemmän. Siinä on oma sauna (ei enää muiden jäljiltä olevaan saunaan, jossa viemäri on tukossa jonkun toisten hiuksista!) ja enemmän kaappeja.  Suurin plussa on kuitenkin lasitettu parveke. Veikonkin uskaltaa päästää parvekkeelle, vaikka ei se ehkä neljännestä kerroksesta hyppäisi muutenkaan.


Vietiin samalla paikalle ne tärkeimmät tavarat eli Warhammerit, koriste-esineet ja DVD:t. No okei kaksi ensimmäistä vietiin nyt sen takia ettei ne varsinaisessa muuttokuormassa särkyisi ja DVD:t vaan sattuivat vielä mahtumaan mukaan ja olivat helpot kantaa muovipusseissa.


Vietimme siis picnicin tyhjän olohuoneemme lattialla hennon maalinhajun keskellä ja odotimme kauhulla tämän illan pakkauspaniikkia minkä loppujen tavaroiden pakkaaminen aiheuttaa. (Miksi mikään kauppa ei anna enää kunnollisia pahvilaatikoita muuttoa tekeville? Vai onko kaikilla se tapa, että tarvikkeet tuodaan kauppaan muovilaatikoissa ja ne laatikot palautetaan firmoille takaisin? Ainoastaan hedelmälaatikoita olisi löytynyt, mutta ihan yhtä hyvin voidaan käyttää muuttoavuksi tulevien tuomia hätäratkaisuja, kuten vannoja, saaveja ja ämpäreitä. Kun ei niitä laatikoita olisi saanut suljettua kuitenkaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti