perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ennen soinut nyt kerää tavaraa. Mikä se on?

Vastaus: LP levystä tehty kulho.


Löysin näiden kulhojen kuvia ja ohjeita netistä ja ajattelin, että olisi kiva tehdä itsekkin, jostain levystä missä olisi hyvää, mutta ei niin hyvää musiikkia etteikö levyä raaskisi tuhota. Kaikissa blogeissa sanotaan, että näithän löytyy vanhemmilta ja kirpputoreilta vaikka kuinka ja paljon. No minun vanhempai eivät rakkaita levyjään tähän tarkoitukseen antaneet ja ei joka kirpputorilla näitä levyjä ole. Odottelin sitten, että päästään Kouvolassa Kylähullu-kipputorille. Siellä on nimittäin aivan käsittämätön määrä levyjä kerätty samaan nurkkaan. Valitsin sieltä kaksi isoa ja kaksi pientä levyä. En tietenkään ottanut mitään varakappaleita. Levyt uuniin vaan ja se siitä, minä ajattelin.


Noh. Ensimmäsenä laitoin toisen pienen levyn ylösalaisin olevan teema murokupin päälle. Se onnistui. Riemastuin, että helppoahan tämä on.



Seuraanaksi laitoin toisen pienen levyn. Hmm... Siitä tulikin sitten tällainen. Toinen puoli on ihana, mutta toinen onkin sitten kamala. Yritin korjailla sitä uudetaan lämmitämällä, mutta ei onnistunut. Päätin, että olkoot sitten Jekyll & Hyde kulho, jos tahtoo.


Ensimmäisen ison levyn laitoin isompaan teema kulhoon, mutta levy oli liian iso siihen. Se suli hassun näköiseksi. Sitten tajusin, että minullahan on wokkipannu. Laitoin levyn siihen ja siihen ja sulatin uudestaan. Vähän piti reunoja sormilla muotoilla, kun toinen puoli oli "ryppisempi" kuin toinen, mutta lopputuloksesta tuli ihan hyvä.



Toinen iso levy ja viimeinen mikä minulla on päätyi suoraan wokkipannulle. Olin ilmeisesti laittanut sen hieman vinoon, sillä toinen puoli oli kauniisti rypyssä ja toinen oli ihan suora. Siinä sitten piti taas uhrata hieman sormenpäitä ja muotoilla suoraan osuuteen rypytystä. Mielestäni tämä levykulho muotoutuikin parhaimman näköiseksi, vaikka sormenpääni hieman paloivatkin.



Samanlaisia kulhoja löytyy muunmuassa  täältä, täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti