keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

huomionhakuinen ja epäkypsä

Olen huomannut usein pitkiä katseita ihmisiltä. Osa on kiinnostuneen näköisiä ja sitten on niitä joita tuntuu ehkä jopa ärsyttävän minun ulkonäköni. Se on mielestäni outoa, koska en tietääkseni ole kovin erikoisen tai huomiota herättävän näköinen.


Usein se, että ei pukeudu neutraalisti tulkitaan huomionhakemiseksi tai että ei ole henkisesti kypsä. Se on täyttä kukkua. Tiedän kyllä tapauksia jotka tahtoo järkyttää tahallaan ja mielestäni siinä on hieman samaa kuin niillä jotka tahtoo välttämättä sulautua. Pukeeko hän mitä tahtoo vai onko se päällimmäinen ajatus siinä, että mitä muut ajattelee?


Itse puen päälle mistä pidän ja joskus on ristiriitaisia tunteita, että ei tahtoisi näyttää stereotypiselle hipille, mutta veri vetää joskus juuri niihin kaikista hipeimpiin juttuihin. Joskus olen miettinyt että tarviiko miettiä mitä viestittää vaatteillaan muille persoonastaan, mutta jos kyse on kuitenkin siitä että ei tahdo näyttää itse kävelevälle stereotyypille niin onko se itselle vai muille pukeutumista?


No takaisin siihen tuijottamiseen. Usein se kohdistuu hiuksiini, mutta tulee niitä päästä varpasiinkin skannauksia. Yleensä tuijottavia henkilöitä ovat lapset ja ulkomaalaistaustaiset miehet. Nämä katseet on yleensä uteliaita. Närkästyneet katseet tuleekin sitten lopuilta ihmistyypeiltä. Usein teineiltä ja keski-iän ylittäneiltä naisilta.


Eikö ihmisille enää opeteta että tuijottaminen on rumaa. Olkaa kilttejä ja opettakaa se lapsillenne, muuten niistä tulee tuijottavia aikuisia ja tuijottaminen ei näytä hirveän viisalta. Ja jos on kiinnostunut toisen ulkonäöstä niin ei se tapa että hymyilee tai sanoo jotain, kun se puolen minuutin tuijotuskin on jo huomattu.


 Tuijottamista ja kommentointia perustellaan, että jos poikkeaa standardista niin on huomionhakuinen ja sitä saa automaattisesti kommentoida (toinen muka kerjää sitä). Oikeasti kuka täysjärkinen alkaa ääneen kommentoimaan muulle seurueelle toisen ulkonäköä. Ellei ole lapsi tai lapsen tasolla. En minäkään ihmettele ääneen, että: "Miksi kukaan tahtoo näyttää samalta kuin kaikki muut, eikö sillä ole omaa makua" tai "katso miten oudon näköinen lapsi". Ei tulisi pieneen mieleenkään.




 Laittautukoot miten haluaa ja mikä tuntuu hyvältä. Niin minäkin teen.



Tämän kunniaksi kuvina on blogissa esiintyneitä vaatekuvia.


PS. Jos tahtoisin, että ihmiset tuijottaa niin pyrkisin olemaan yleisesti seksikkäänä pidetyn näköinen. Toisaalta silloin niitä ärsyyntyneitä katseita tulisikin. Ja ne tulisi poikkeuksetta muilta naisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti