keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Siman valmistusta

Nyt onkin vierähtänyt pari päivää, kun on tehnyt pääsykokeen ennakkotehtäviä. Ne on onneksi lähetetty koululle ja voi rentoutua vähäksi aikaa. Kohta alkaa varsinaiset pääsykokeet.

Tulevan vapun vuoksi kokeilemme avokkini kanssa siman valmistusta Tällä ohjeella





Toissapäivänä tehtiin sima ja annettiin olla kattilassa vuorokauden verran. Eilen sitten pullotimme juoman hyvin monipuoliseen pullovalikoimaamme. Ne kaikki siistinnäköiset korkeat pullot on jossain piilossa niin piti käyttää niitä pulloja mitä vaan löytyi.



Vappuun mennessä siman pitäisi olla sopivan käynyttä. En ole ikinä tehnyt tai maistanut kokonaan hunajalla makeutettua simaa. Pitää katsoa, että mitä tästä nyt sitten tulee. Ei se kovin pahaakaan voi olla...eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti