lauantai 28. huhtikuuta 2012

Siman maistaminen ja Herra Hakkarainen limua

Eilen käytiin ostelemassa piirustustarvikkeita,  kun omani ovat niin kuluneet. Samalla kierrettiin kirpputorit. Fidasta löysin kivan hiuvin, jonka laitoin heti kaulaani. Tarkoitus oli löytää Fidasta miehekkeelle farkkutakki, mutta nyt miesten takkeja olikin vaan ihan muutama sen sijaan, että niitä on koko seinä täynnä, kuten yleensä. Pitää etsiä takkia varmaan Kouvolan liikkeestä, kun sinne päästään joskus.



 Yläpuolen kuvassa oleva tölkki on Herra Hakkarainen Colaa. Meidän oli vertailtava, että miten maku eroaa Rio Colasta, kun molemmat ovat Laitilan wirvoitusjuomatehtaan valmistamia. Tässä on vähemmän hiilihappoja ja maistuu ihan sille Coca Cola jäätelölle, joka on semmoisessa ihme putkilossa. Pitäydyn Rio Colassa, sitä saa halvemmalla ja usemmasta kaupasta kuin tätä.



 Päälläni oli punainen neulemekko, mustat sukkahousut, musta takki, pipo ja uutena ostoksena huivi. Huivissa on punaisia, sinisiä ja valkoisia raitoja ja yhdessä kulmassa on purjelautailijoita sekä teksti "windsurf paradise".


Ruoan kanssa avasimme yhden simapulloistamme, sillä niistä on melkein kaikki jo valmiita. Olin huolissani vähän mausta, koska makeutuksena on pelkästään hunaja, mutta huoleni olikin turha. Sima oli hyvää ja simaksi tunnistettavan makuista. Jos käyttää samaa ohjetta kuin minä (linkki laitettu tänne ) niin kannattaa valita entuudestaan tuttu hunaja jonka mausta tietää pitävänsä, sillä sen maku on melko vahvasti lopputuloksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti