torstai 1. syyskuuta 2011

Uusi aloitus

Ajattelin, että muuton jälkeen olisin aloittanut blogin pitämisen uudestaan. Olisi saanut kuvia matkalaatikoista ja tavarakaaoksestakin. Mutta nyt muutosta on jo muutama kuukausi. Enkä ollut saanut mitään aikaiseksi.

Tänään istuin kahvikupillisen ääreen keittiössä ja päätin, että nyt sen teen.

Minulla on ollut aiemmin kaksi blogia, mutta olin poistanut ne kasvettuani ulos niistä. Ensimmäistä lopetin vain kirjoittamasta syystä jota en muista ja toinen olikin kamala angstaus blogi.

Tämän blogin nimi tulee Siitä että harrastan paljon käsitöitä ja sew on laajin käsite englanniksi mikä kuulosti hyvältä sana geek kanssa. Geek tulee siitä, että olen nörtti. Larppaan, boffaan, maalaan warhammereita, katson tähtiporttia ja pelaan tietokoneella. Ja syy miksi otin sanan geek enkä nerd on se, että geek on tarkoittanut sanaa erikoinen. Esim. Freak show tunnettiin myös geek showna. Ja julkisella paikalla larpatessa tulee kyllä hieman semmoinen olo, että ollaanko me friikkisirkus vai ei. Ainakin viime kesänä animepelissä saimme illalla yleisöä Savonlinnassa.

Suomeksi, en nimeä halunnut laittaa. Syyn huomaa, kun yrittää kääntää blogin nimeä suomeksi niin, että se kuulostaa hyvältä.

tässä alkusepostukset. Hieman tönkköä tekstiä, mutta kai se siitä paranee.

Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti