tiistai 5. kesäkuuta 2012

Päivä ulkomailla

Eilen oli herätys klo 04.00 ja tunnin päästä istuttiinkin jo autossa.


Syy siihen löytyy tästä:














 Päiväristeily Viroon. Eckerö linen laivalta, jos ostaa 100€ edestä tuotteita niin saa alennusliput seuraavalle päiväristeilylle. Lähdimme miehekkeeni kanssa vanhempieni mukaan. Vanhempani ovat käyneet katselemassa Viroa jo useampaan kertaan näiden lippualennusten ansiosta ja eikä yhden päivän aikana ehdi juuri mitään nähdäkkään, joten useampi käynti on tarpeen.

Laivalle varasimme hytin, joten käytimme melko paljon siellä vietetystä ajasta nukkumiseen. Ja koska kaikki tietävät laivan ruuan olevan aivan ihanaa niin  tottakai varasimme sekä aamiaisen, että illallisen. Pienen budjetin lomailijat pystyvät toki olla varaamatta hyttiä ja ruokailua, jos tahtovat, mutta kyllä se mukavoitti matkaa kummasti.


Laivalta tuli ostettua lähinnä karkkia, mutta sadaMarketista löytyi mehiläisvaha lankkia, jota toi käyttää takkiin, kenkiin, laukkuihin. Mihin ikinä tarvitseekaan. Miedon tuoksuinen ja tahraamaton tuote. Lankin myyjät jopa kiillottivat kenkäni. Toinen ostos SadaMarkatista oli matka/vetolaukku, jossa on Marilyn Monroe kuosi.


 Jaama turgin vierustalta löytyi liike, joka oli erikoistunut vanhaan sodanaikaiseen tavaraan. Alla oleva kuva kertoo melkoisesti paljonko tavaraa siinä putiikissa oli. Tuossa on vain neljännes paikan tiloista. kuvatessa taakseni jäi vielä posliiniesineet ja korut. Viereisessä huoneessa oli varsinaista sotatavaraa ja muutama huonekalu.


Kaiken tuon keskeltä löysin pienen rintaneulan, johon kiinnyin. Se on katkarapu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti