sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

...Ja jälkeen värjäyksen

Lopputuloksena on tämmöiset. Vaikka lapussa luki, että 100% puuvillaa niin jostain syystä ne on kasattu ilmeisesti akryylilangalla, sillä ompeleet jäi valkoisiksi. Osassa se toimii, mutta entisessä seeprakuosisessa mekossa ei.

Kaikenkaikkiaan värjäsin kaksi virttynyttä vanhaa kellastunutta toppia...




...Kesämekon, joka oli kuin alusmekko tai yöpaita ennen värjäämistä. Tähän mekkoon pitää tehdä muutoksia, sillä olkahörhelöt eivät ole mielestäni hyvät. Pitää ommella helman saumojen kohdille mustaa nauhaa, sillä ompelu niissä on järjettömän laadutonta ja valkoinen lanka korostaa sitä näkymällä mustassa niin selvästi.



 Mekko missä ennen värjäystä oli seepramainen kuosi. Kuosi näyttää nyt paremmalle. Mustaa kuviota mustalla pohjalla. Nyt ongelmana on valkoiset langat ja ompeleet esimerkiksi olkapäissä. Se näyttää siltä, kuin olisi saumat ulkona.



Sukat. Hmm..No ne oli vääränlaista materiaalia joten niistä tuli oranssiruskeat. Ja jostain syystä solmukohdista tulikin harmaat. Ne on nyt tiikerisukat! :D


Kuminahojen käytöstä värjäyksessä. Niillä tulee pehmeämmät reunat kuin kalastajanlangalla. Pitää muistaa, että lenkit pitää kiristää niin tiukalle kuin vain pystyy ja niitä tarvitsee usean, että saisi ihan valkoisen jäämään näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti