maanantai 13. kesäkuuta 2016

Pieniä pätkiä

 Olen Ollut Oulussa nyt melko pitkän janjakson ja käynyt luennoilla. Olisi kasa tehtäviä mitä pitäisi myös tehdä, mutta koska niillä ei ole hullu kiire ja paniikissa tekeminen on paras kannuste niin olen tutustunut ihmisiin ja Ouluun, katsonut Marpleja, Naapureita ja ystäviä, Isä Matteon tutkimuksia ja jotain dokumentteja.


Mutta yksi jännä juttu oli se, että kyllästyin takkujen katkeiluun ja siihen miten huonossa kunnossa ne olivat. Plus siihen, että ne eivät osoittaneet kasvamisen merkkejä. Mokomat olivat tänä aikana vain kutistuneet kutistumistaan. Siispä päädyin lyhentämään niitä oikein saksien kanssa. Päällimmäiset takut sain setvittyä hoitoaineen avulla.

Hoitoainetta ostin kaksi purkkia ja kassaneiti päätyi katsomaan myyntihetken aikana vaan vuorotellen hiuksia ja ostoksiani sen sijaan, että olisi katsonut tervehtiessä silmiin niin kuin on aiemmin tehnyt. No tässä on lopputulos siihen:


Olen hieman muotoillut ja laitellut näitä muuten, mutta se tulos tulee tänne esille kunhan saan näytettyä lopputulosta livenä toisaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti