keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa hame ja paikallinen juoppo


Tänään pistin taas pitkästä aikaa hameen päälleni. Sen kanssa laitoin kauluksellisen t-paidan ja sinisen neuletakin. Lisänä pipo ja kolme kaulakorua: Nuuskamuikkunen, havuna ja äidin vanha keltti tyylinen kuu. Etuhiukset laitoin letille ja loput pistin pipon sisälle.


Olen liikkunut jo jonkin aikaa nahkatakissa ja jos siinä on alkanut paleltaa niin olen kietonut ison huivini niin, että se peittää hartiat. Punaisista kengistäni on tulleet luottokenkäni.


Kävin keskustassa ostamassa lakanan ja kartonkia. Takaisin tullessa minut bongasi paikallinen juoppo, joka hengailee usein Rantavitikalla.

Olisi vaan pitänyt kiristää tahtia, kun bussipysäkiltä kuului ölinää: "hei sinä vihreähiuksinen". Mutta pysähdyin koska ajattelin, että kyseessä on kuitenkin yksinäinen ihminen, jolla ei ole kaikki mennyt ihan putkeen. No siinä hän olisi kävellyt kanssani kirkolta yliopistolle asti, mutta ensimmäisen kolmensadan metrin aikana saatu selitys miten hän on saanut syytteet yliopiston vaksin kanssa tappelemisesta ja epämääräinen selitys miten hän pitää puukkoa taskussa. Lisäksi hänen halu koskettaa minun hiuksia, ihmetellä häiritsevää nenäkoruani ja tulla kauhean lähelle puhumaan olivat siinä mielessä häiritseviä että olin helpottunut, että eräs ystäväni tuli vastaan niin siirryin hänen seuraansa ja toivoin, että ukko olisi jatkanut matkaansa. Sen sijaan saimme kuulla juopon anaaliyhdynnästä ja lähdin ystäväni kanssa kävelemään siihen suuntaan mistä tulin ja toivottiin, että ukko jatkaisi matkaansa että voisin kävellä hänen takanaan rauhassa. Näin ei käynyt, vaan tämä jäi ilmeisesti odottelemaan seuraa, joten pysäytettiin Opiskelijan näköinen nuori mies, selitettiin tilanne ja kävelin hänen kanssaan rantavitikalle ilman, että sain juoposta seuraa. Sen sijaan sain jutella mukavan graaffisen puolen opiskelijan kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti