keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pirunpeltoon ja takaisin



Olimme miehekkeen kanssa Savonlinnassa larppaamassa Pirunpelto nimisessä larpissa. Menimme päivää aiemmin muutaman muun ihmisen kanssa, että saimme paikat kuntoon pelaajia varten. Silloin ehdin kuvata kaikkea pientä ja luonnostella maisemaa.




Larppi meni paremmin kuin hyvin minun osaltani. Olin paikallisen rosvojoukon jäsen, joka oli joutunut kolmen vuoden poissaolon jälkeen palaamaan kotikyläänsä Pirunpeltoon. Siellä sitten tapasin lapsuudenystävän, jonka suhteen rosvojoukkion johtaja oli tehnyt ryöstösuunnitelman. Tästä kehkeytyi moraalinen ongelma, joka päättyi siihen, että suhde lapsuuden ystävään syveni ja päätin pettää/jättää rosvojoukon, että olisin voinut jäädä puolisoksi ystävälleni. Ja eihän siitä, että kyseinen mies oli kovin varakas ollut haittaakaan (entiselle) rosvolle.

Larpin jälkeisessä pelin puinnissa oli käynyt ilmi, että vaikka en olisi rosvojoukkoani pettänyt niin minut oltiin jo ikään kuin myyty lapsuuden ystävälleni... Oh Nice!

Pelissä oli hauskaa. Pidin lettikampauksia,  juonittelin kauheasti, vein muiden hahmojen tavaraa, yritin vietellä munkin, mutta  en onnistunut. Ja opetimme rosvojoukon kanssa muille rosvotansseja.

Näin ensimmäisen kerran elämässäni täysikasvuisen ukkonuijapistiäisen. Se nimettiin Monsteri Mossiksi.


Ja lopuksi vielä muutamia kuvia larpista.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti