maanantai 6. helmikuuta 2012

Ai että mikä kylmyys?

Tänään on suorastaan lämmintä, kun on -10 astetta verrattuna eilisen -30 pakkaslukemiin.

Huomasin, että oikeastaan on kiva miettiä, että mitä kaikkea ulos pitää laittaa päälle pysyäkseen lämpimänä. Siihen tarvitsee vain nähdä vähän vaivaa. Se, että voi olla ulkona paleltumatta on vaivan arvoista.


Muistan taannoin (pari vuotta sitten)  jonkin blogikirjoituksen, että ulkona olemiseen tarvitsee vain hieman vaivannäköä, että ei jäädy. Muotibloggarit sanovat miettivänsä paljon vaatteita ja näkevänsä vaivaa ulkoasunsa vuoksi, mutta kun tämä eräs blogin kirjoittaja katsoi sattumanvaraisesti blogeja joiden kirjoittaja sanoo olevansa kiinnostunut vaatteista. Niin  hän huomasi, että kaikki valittivat kylmyyttä ja että ulkona ei voi pukeutuakkaan siihen pikkumekkoon jne. Mihin oli jäänyt se luova vaivannäkö ja kiinnostus pukeutumista kohtaan? Tämä on oikeastaan melko hyvä kysymys.


Talvi on mukava siitä, että voi käyttää kaikkea ihan överisti (hei miettikää vaikka karvahattuja). Suomessa ollaan muutenkin niin allapäin talvella, että eikö vaatteissa voi sitten vähän vetää yli ja olla vaikka vähän hassun näköisiä? Tyhmemmältä näyttää se jolla on vaatetta noilla pakkasilla liian vähän kuin ne joilla on liian paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti