torstai 29. joulukuuta 2011

Loman kulku


Olimme aikoneet viettää joulun omalla kämpällä, mutta kun olimme kuunnelleet naapureiden tappelua niin  lähdettiin viettämään perhejoulua vanhemmilleni. Tämä tuli heille mukavana yllätyksenä. Paikalla olleen veljen perheen pienin oli jo nukkumassa kun tulimme, joten aamulla tälläkin oli yllätys, kun kesken tutin perään itkun paikalle juoksi kovasti naukuva Veikko, josta on tullut pienokaisen lemppari kissa. Tämä johtuu varmaan siitä, että Veikko on tavallista kissaa sosiaalisempi ja vähän hitaampi. (olen miettinyt joskus, että voiko kissalla olla downin syndroomaa, mutta Veikosta tuli normaalimpi kun se leikattiin. Hormoonit varmaan vaikeutti se ajatustoimintaa :D)



Aatoksi Elimäelle satoi lunta, mutta ne suli seuraavana päivänä heti pois. Hieman erilaista kuin viimejouluna, jolloin olime voukranneet Outokummasta mökin ja oli  -33 astettaa kylmää. Voitte arvata miten kiva oli käydä niillä kylmyysasteilla keskellä yötä ulkovessassa.

Siirryimme eilen Karjaalle ja lähdemme 1.1.-12 Varkauteen. Miksi koulu alkaa jo 2.1.-12? Tämä on hankalaa niille jotka eivät ole lomaansa kotonaan.




Hankalaa on myös avokkini tietokoneella kirjoittaminen. Miksi oi miksi en ottanut omaa tietokonettani mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti